…forår ifølge kalenderen

.Marts 2018.

…forår ifølge kalenderen

Det er 1. marts og forår ifølge kalenderen. Det er så skønt og lige til at blive i godt humør af. Masser af lys og blå himmel, som vi har længtes i den kolde og mørke vintertid. Efter en lang kold og mørk vinter er det fristende at komme ud i forårssolen og mærke solens varme stråler. Det kræver, at du passer rigtig god på din hud, som ikke er tilvænnet solens skarpe stråler så tidligt på året. Husk derfor rigeligt med solcreme, så du beskytter huden mod de skadelige Uv-stråler.

Har du smurt din hud med fede cremer hele vinteren er det måske nu, du skal begynde at overveje de lidt lettere cremer, da huden jo er knap så udsat om foråret som om vinteren. Et af mine favorit produkter er Codage Serum Spring Break, som er skabt med henblik på at tilføre den triste og grå vinterhud et vitaminboost. Dette serum er rigt på både afgiftende og energigivende ingredienser og vil tilføre din hud den smukkeste forårs glød.

 

Foråret er også en årstid, hvor det lette transparente og naturlige look er i fokus. Jeg sætter selv stor pris på at bruge knap så meget og knap så dækkende makeup når foråret melder sig. Det er skønt ikke at “pakke” huden ind i alt for meget foundation og pudder og på den måde lade huden ånde lidt. Jeg er vild med BB Cream fra Embrolisse, som giver mig en naturlig og ensartet teint uden at virke alt for “makeuppet”. og så er den med SPF20, hvilket bare er endnu et plus.
Er man til den lidt mere dækkende løsning vil CC Cream fra Embryolisse være et perfekt alternativ.

Embryolisse Complexion Illuminating Veil BB Cream SPF 20 30 ml

Dit hår trænger selvfølgelig også til lidt kærlig pleje efter den kolde vinter. Der vil jeg helt klart anbefale Maria Nilas lækre produkter. Både deres pleje- og stylingprodukter er alle med den patenterede formel Colour Guard Complex, der har en beskyttende effekt på din hårfarve og samtidig beskytter den også mod solens skadelige UV-stråler. Personligt er jeg rigtig glad for deres True Soft Argan Oil, den giver nemlig mit krusede hår kamp til stregen. Olien blødgør håret og har samtidig en udglattende effekt, hvilket passer både mig og mit hår rigtig fint. Lige nu kan du faktisk købe olien til kampagnepris – what’s not to like.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *