Naturlig skønhed

Naturlig skønhed

…hvad betyder det egentlig for mig?

Der er rigtig mange meninger og holdninger til hvilken hudpleje, der er bedst i forhold til indholdet af ingredienser. Flere og flere udtryk som parabener, økocertifceret, sulfater osv bliver nævnt i flæng og de fleste har naturligvis en holdning til de forskellige udtryk, det er bare de færreste der reelt ved,  hvad de dækker over. Det kan virkelig være en udfordring at navigere rundt i udtryks-junglen og umiddelbart må det bedste råd være, at følge din mavefornemmelse og mærke efter, hvordan din hud reagerer på de produkter du anvender.

For mig er det vigtigste, at de skønhedsprodukter jeg anvender føles rare at anvende – her tænker jeg især på virkning og konsistens, men især også duft er et vigtigt parameter for mig.  Det kan være rigtig svært at finde rundt i de mange forskellige produkter på markedet og mange har ofte tendens til at vende tilbage det de kender og har brugt tidligere. Jeg “døjer” selv med rosacea, hvilket i mange år har været en udfordring, når der skulle shoppes nye cremer. Jeg har i mange år trofast anvendt den lægeordinerede salve, der skulle mindske udbruddene, lige indtil jeg forsøgte en lidt alternativ løsning, nemlig at anvende Ecooking’s Acne Serum – frem for apotekets salve. Umiddelbart efter 3 måneders forsøg, er apotekets salve erstattet med Ecooking Acne Serum

https://beautybykierk.dk/produkt/ecooking-acne-serum-20-ml/

Dette er for mig netop et eksempel på hvad naturlig hudpleje er. Jeg vil til hver en tid foretrække at smøre min krop ind i naturligt fremstillede produkter fremfor de receptpligtige – så længe det det føles rigtigt og huden reagerer positivt.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *